Nieuwspagina

+31 (0)20-3309889

Website De Boeg Bedrijventerrein

De Boeg, het eerste gasloze bedrijventerrein van Nederland.De website toont de medehuurders en nog beschikbare kavels.

Logisch Webdesign Amsterdam heeft een eenvoudige en snelle website gerealiseerd, waarbij onderhoud eenvoudig is.

Nieuwe website Boattours Amsterdam

Boattours Amsterdam verzorgt rondvaarten door Amsterdam met een schitterende bakdekker uit 1938. Deze vaart geheel electrisch en voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.

Logisch Webdesign Amsterdam heeft een sfeervolle website ontwikkeld in vier talen.

Nieuwe website Schreuder Bouwen langs Water en Wegen

Schreuder Bouwen langs Water en Wegen realiseert projecten zoals geluidsschermen, bruggen en kademuren.

Logisch Webdesign Amsterdam heeft een website ontwikkeld, waarbij de projecten aan de expertises gekoppeld zijn en optimaal in beeld komen.

Nieuwe website Re-Infra B.V.

RE-Infra is een jong, creatief en praktisch ingenieurs- en adviesbureau in de grond, wegen– en waterbouw dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Logisch Webdesign Amsterdam heeft een website ontwikkeld, waarbij projecten en expertises optimaal in beeld komen.

Update website Simplified-IT

Simplified-IT levert benchmark beveiligingssoftware. LOGiSCH Webdesign Amsterdam heeft dynamische elementen toegevoegd zoals Youtube films. De website is responsive, zodat deze zowel op PC, tablet en smartphone goed te bekijken is en de content is volledig vindbaar in Google.

Website Future Female Leaders live

Future Female Leaders richt zich op jong vrouwelijk toptalent. LOGiSCH Webdesign Amsterdam heeft een heldere, responsive website ontworpen en ontwikkeld. De website is beter vindbaar in Google en bereikt een relevant publiek.

Update website Ridam Diensten

Ridam bestaat uit Ridam Care, Ridam Notions en Ridam Sweets en is gericht op partners in de tussenhandel. LOGiSCH Webdesign Amsterdam heeft alle onderdelen geïntegreerd en handige zoekfuncties toegevoegd, zodat snel naar honderden producten kan worden gezocht.